pátek 17. června 2011

Slevomaty a kupóny, tentokrát Original Cappuccini Restaurant

Tak jsme se taky nechali nalákat na ty ohromné slevy a pořídili si voucher s úžasnou slevou na 2 pizzy. Zjistil jsem ohromnou výhodu těchto akcí. Člověk si za pár korun ověří, kam už nemá chodit.

Bohužel takto to bylo i v případě naší návštěvy Original Cappuccini  Restaurant. Pizza? V podstatě to bylo jen umazané těsto a téměř nic na něm. Když půjdu do nějakého diskontu a koupím si tam mraženou pizzu, tak tam toho bude víc.

Přijde mi hodně kontraproduktivní, když někdo vynaloží finanční prostředky, aby přišli klienti do provozovny a pak je znechutí. Obsluha byla moučná, tak jsme odešli bez moučníku a fantu si dali doma. No aspoň jsme jí měli za 70 Kč 4 litry místo 0,6 litru.

Stejně tak mi přišlo divné, když paní vedoucí poslala pána, aby si koupil pití naproti, že v restauraci je to pro něj drahé. Znám spoustu lidí, co chodí hrozně oblečení a mají peněz jako šlupek. Dokonce obvykle víc, než ty co chodí oblečení podle poslední módy a myslí si, kdoví jak si nežijí nad poměry. Kdyby byla obchodnice, tak mu mohla dát slevu. Stejně na tom mají obrovskou marži.

A co vy? Jaké máte zkušenosti? Poznáte milionáře?

Žádné komentáře:

Okomentovat