čtvrtek 16. června 2011

Odboráři - chovají se jako teroristi

Jestli chcete stávkovat, tak si stávkujte, ale nebraňte ostatním lidem v práci!

Odboráři, dnešní stávkou jste poškodili spoustu lidí, připravili jste je o čas a o peníze. Ano, dnes mnoho lidem zabrala cesta do práce výrazně víc času než obvykle. Mnoho lidí bylo nuceno zůstat doma a přišli tak o mzdu. Takto údajně hájí odbory pracující.  V prvé řadě by odborářský bossové měli těmto lidem uhradit ušlo mzdu.
Navíc vyvolávají falešný pocit, že reformy nejsou potřeba. Už by konečně měli pochopit, že nic není zadarmo. Například přestaňte řešit poplatky za recept. Pokud je něco zadarmo, lidi si toho neváží a zneužívají to. Když někdo může utratit 60 Kč za krabičku cigaret, tak proč by si nemohl zaplatit 30 korun za recept. Zdravotní pojištění má člověku pomoc řešit hlavně vážné problémy (chronické nemoci, transplantace, rakovina apod.) a ne platit paralen za pár korun. To nikoho nepoloží.
Dovolte, abych poděkoval všem řidičkám a řidičům, kteří dnes normálně sedli za volant autobusů, za pedály tramvají. Určitě nebylo příjemné, co museli vyslechnout od stávkujících odborářů.

A jaký je Váš názor. Byli jste dnes stávkovat.

1 komentář:

  1. Tak to je velice výstižné a mohu se pod to podepsat.
    Petr

    OdpovědětVymazat